Over ons

Voor wie?

Campbase.nl is opgericht voor mensen die altijd op zoek zijn naar technische produkten voor de camper & caravan. Mensen die handig zijn en zelf kunnen repareren is Campbase.nl het adres voor uw produkten.

Vol passie!
Campbase.nl is ontstaan vanuit de passie en liefde voor campers. De oprichter is elke dag onderweg om campers & caravans te repareren. Hierdoor kunnen wij onze shop beter en efficiënter maken.

Commercieel en creatief zijn is er met de paplepel ingegoten bij de oprichter van Campbase.nl. Wat ooit begonnen is als een hobby voor eigen gebruik, is nu een full-time job geworden samen met het Team van Camper & Caravanservice Nederland. Samen met Camper & Caravanservice Nederland weten wij welke produkten het beste bij u past, wilt u onze monteur thuis ontvangen? Ga dan naar www.camperservicenederland.nl of www.caravanservicenederland.nl en stuur hier een bericht naar toe met uw probleem. 

Altijd de beste deals
Campbase.nl, staat voor transparantie en innovatie. Waarom? Omdat wij alle innovatieve ideeën niet alleen voor ons zelf houden voor eigen gebruik, maar deze ook met u willen delen en deze aan te bieden voor een eerlijke prijs. Bij Campbase.nl wordt er veel aandacht en tijd besteed naar het zoeken van al deze technische produkten die bij uw camper of caravan valt.

De klant is nummer 1
Kwaliteit en klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Campbase.nl. Dit uit zich in de service die wij aanbieden naar onze klanten, de gratis verzending (boven de 50 euro) die wij aanbieden en als laatste en misschien wel het allerbelangrijkste voor u: de eerlijke prijs die u voor het product betaald!

Wij geloven sterk in een lange termijnrelatie met onze klant. Wanneer u vragen en/of opmerkingen aan ons heeft, twijfel dan niet om ons te contacteren. Wij zullen uw vraag of opmerking hierna zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Hopelijk tot snel!

- Team Campbase.nl


 

Top